Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πώς να σβήσεις το στυλό από τον υφασμάτινο καναπέ.


Οικογένειες με μικρά μωρά είναι δύσκολο να αποφύγουν τις μουτζούρες με στυλό από τους καναπέδες, όσο και να προσέχει κανείς ένα μωρό αυτό θα βρει την ευκαιρία και θα «βάλει μια υπογραφή» στον καναπέ.

Δεν χρειάζεται όμως πανικός γιατί έχεις μια πολύ ωραία λύση. Η μουτζούρα με στυλό σβήνει με μωρομάντηλο απλά θέλει λίγη υπομονή, λίγη πραγματικά.
Πάρε ένα μωρομάντηλο και άρχισε να το περνάς πάνω από τη μουτζούρα με λίγο δυνατές κινήσεις και θα δεις ότι σιγά – σιγά θα αρχίζει να ξεθωριάζει το έντονο χρώμα του στυλό και όσο θα επιμένεις τόσο θα εξαφανίζεται.

Ας το δούμε και στις εικόνες βήμα – βήμα.

Εδώ βλέπουμε η «υπογραφή» μιας μικρής Πριγκίπισσας με στυλό πάνω σε υφασμάτινο καναπέ. Αρχικά δεν μαλώνουμε ποτέ το μωρό για κάτι τέτοιο αλλά με ήρεμες κινήσεις και ήρεμη φωνή απομακρύνουμε από τα χεράκια του το στυλό και του δίνουμε ένα ρουφηχτό φιλάκι στα μαγουλάκια και το συγχωρούμε σα να μην έγινε τίποτα!


Με ένα μωρομάντηλο αρχίζουμε να περνάμε με δυνατές κινήσεις πάνω από τη μουτζούρα με υπομονή και επιμονή.Βλέπουμε το χρώμα από το στυλό έχασε τη δύναμή του.

Εδώ βλέπουμε ότι σχεδόν εξαφανίστηκε.

Κι εδώ έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: