ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ιδέες σας, τις παρατηρήσεις σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε 
στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

panagiotis.venetis@live.de

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το δυνατόν συντομότερο.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή μας παρέα.

Δημιουργήσαμε το “Οξυγόνο” ως μια διαδικτυακή όαση, ως ένα
αντι-κακοειδησιακό” πρόγραμμα που απομακρύνει τις κακές ειδήσεις από το αρχείο του, όπως τα προγράμματα anti-virus, απομακρύνουν τους ιούς από τον υπολογιστή.
Στο “Οξυγόνο” μας δίνεται η δυνατότητα να παίρνουμε μερικές ανάσες από την καταστροφολογία που μας βομβαρδίζει καθημερινά, προερχόμενη σχεδόν από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης.
Σας καλούμε λοιπόν στο “Οξυγόνο” να δοκιμάσουμε μια άλλη “συνταγή” για την καθημερινότητά μας. Να δούμε παρέα τη ζωή μας λίγο αλλιώς, μέσα από το χιούμορ, τη μαγειρική, την κηπουρική και κυρίως μέσα από τις καλές ειδήσεις.
Στο “Οξυγόνο” δεν θα βρείτε ούτε μία είδηση καταστροφολογικού χαρακτήρα.
Στο “Οξυγόνο” παίρνουμε βαθιές ανάσες και σκεφτόμαστε θετικά.
Διαβάζουμε και κοινοποιούμε μόνο ευχάριστα πράγματα και ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.
Προβλήματα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Πάντα όμως υπάρχουν και θα υπάρχουν όμορφα πράγματα. Γιατί λοιπόν εμείς να είμαστε γατζωμένοι μόνο σε ό,τι μας κάνει κακόκεφους και σε ό,τι μας επηρεάζει αρνητικά; Σε τι μας εξυπηρετεί αυτό και με ποιο τρόπο καλυτερεύει τη ζωή μας; Μ΄αυτά και μ΄αυτά ξεχάσαμε να ζούμε, ή για να το πούμε πιο σωστά μας κάνουν να ξεχνάμε να ζούμε.
Το “Οξυγόνο” όμως δημιουργήθηκε για να μας δίνει ζωή. Κι εμείς δημιουργηθήκαμε για να το μετατρέπουμε σε χαμόγελο και το χαμόγελο, είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!


Με εκτίμηση, Παναγιώτης και Ευδοκία.