Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Γερμανική εφημερίδα.

 Τα τυπογραφεία εφημερίδων, διαφημιστικών φυλλαδίων κτλ. είναι καιρός να βρεθούν λίγο πιο κοντά στις ανάγκες των αναγνωστών τους και να συμμερίζονται τα προβλήματα που προκαλούν με τις άβολες φυλλάδες τους. Κάθεσαι ο χριστιανός να πιεις ένα ριμαδοκαφέ και έχεις την εφημερίδα να σου σπάει τα νεύρα έτσι που ''διαλύεται'' μόλις τολμήσεις να γυρίσεις σελίδα και στο τέλος σου κρυώνει και ο καφές! Μην ανησυχείς όμως!

Τώρα υπάρχει το ''ΟΞΥΓΟΝΟ'' που σκέφτεται τα προβλήματα των αναγνωστών και είναι έτοιμο να μας δώσει πολλές ανάσες. Δες τι πρέπει να κάνεις προτού ανοίξεις την εφημερίδα σου και είναι πλέον πολύ αργά!

ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ''ΕΞΥΠΝΗ'' ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πας στο περίπτερο και αγοράζεις την εφημερίδα της αρεσκείας σου. Ξέρω είσαι περίεργος, μόλις διάβασες στο πρωτοσέλιδο ότι σήμερα παίζει η αγαπημένη σου ομάδα στο Champions League και θέλεις να δεις τη σύνθεση της ομάδας σου που αναφέρεται στη σελίδα 8.

Κάνε λίγο υπομονή! Παίρνεις την εφημερίδα και πας στο σπίτι. Πριν κάνεις οτιδήποτε, τοποθετείς την εφημερίδα σου στο τραπέζι και φροντίζεις να είναι όλα της τα σημεία περιμετρικά ίσα και σωστά το ένα πάνω από το άλλο.


Τώρα πάρε το συραπτικό και ξεκίνα να συράβεις την εφημερίδα από το πίσω μέρος της. Όχι την πλευρά που γυρίζουν οι σελίδες, την άλλη - κατάλαβες έτσι; Ωραία! Δες τις εικόνες.



Βλέπουμε την πρώτη μας σύραψη ολοκληρώθηκε με επιτυχία! 

Συνεχίζουμε να συράπτουμε την εφημερίδα μας 
σε απόσταση περίπου 5 εκατοστά η μία σύραψη από την άλλη.

Συνεχίζουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η πλευρά της εφημερίδας. 

Μόλις ολοκληρώσεις με επιτυχία τη σύραψη της εφημερίδα σου, γύρισε την πρώτη σελίδα και δες τι θαύμα έφτιαξες! Πάει ο καιρός που εκνευριζόσουν με τις εφημερίδες. Η ζωή σου πλέον διευκολύνεται και ο ζεστός καφές σου παραμένει ζεστός και απολαμβάνεις την ανάγνωση της εφημερίδας του χωρίς το άγχος της διάλυσης και των τσαλακωμάτων των φύλλων.

Αυτό που έφτιαξες δεν είναι πλέον εφημερίδα, βιβλίο είναι!!!

Δες εδώ ένωση που πέτυχες με δυο απλά συραπτικά!!!
Εντάξει τί να πω; Είσαι αχτύπητος!

Συγχαρητήρια!!!

____________________________________________________

Διαβάστε επίσης:
ΠΑΤΕΝΤΑ με χαλασμένο ντοσιέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: