Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Χάστε βάρος με τις ''ευλογίες'' του αγίου Βαλεντίνου


Είναι λοιπόν πολλοί που όταν τους μιλήσεις για δίαιτα, γυμναστική και ασκήσεις, δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα. Δεν τους σηκώνεις από το κρεβάτι / από τον καναπέ με κανένα τρόπο. Το κακό σε αυτή την ιστορία είναι που τις περισσότερες φορές συμβαίνει να παρασέρνουν και τον/την σύντροφό τους με αποτέλεσμα, να τεμπελιάζουν και οι δυο παραμελώντας τους εαυτούς τους, το σώμα τους με κίνδυνο να αρχίσει με τον καιρό να βαριέται ακόμα και ο ένας τον άλλο. Η ζυγαριά έχει πάψει προ πολλού να συμπεριφέρεται φιλικά και κάθε εβδομάδα δείχνει κι από ένα δυο κιλά παραπάνω και όσο ο καιρός περνά όλο αυτό το κλίμα αναπόφευκτα φέρνει και τις ανάλογες επιπτώσεις.

Το ζευγάρι δεν βγαίνει πλέον όπως παλιά, τα περιττά κιλά τους έχουν επηρεάσει την ψυχολογία, δεν αισθάνονται τόσο άνετα στα ρούχα τους που πολλά από αυτά πλέον δεν τους κάνουν ενώ αισθάνονται άσχημα αν συναντήσουν και κανένα γνωστό.

Οι προσωπικές ιδιαίτερες στιγμές τους έχουν ελαττωθεί σε ανησυχητικό βαθμό κι αυτό επειδή δεν αισθάνονται πλέον βολικά με το σώμα τους. Από την άλλη θα ήθελαν να χάσουν τα περιττά τους κιλά, θα ήθελαν να αισθάνονται πιο όμορφα με το σώμα τους και να χαίρονται με το είδωλό τους στον καθρέφτη καθώς θα βλέπουν τα ρούχα τους να εφαρμόζουν κομψά και ταιριαστά στο καλλίγραμμο κορμί τους και πολύ περισσότερο θα ήθελαν να χαίρονται και να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλο στις προσωπικές, ρομαντικές τους στιγμές, χωρίς τις ενοχές των περιττών κιλών, χωρίς δυσφορίες και δυσκινησία.

Χάστε τα περιττά σας κιλά μαζί με την/τον σύντροφό σας.
Είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο ένας στον άλλο για του αγίου Βαλεντίνου εφόσον πιστεύετε σε αυτά.

Σε ένα από τα πολύ γνωστά περιοδικά που κυκλοφορούν στην αγορά και ασχολούνται κάπως εξειδικευμένα με τέτοια θέματα βρήκαμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες σκεφτήκαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας, σχετικά με το πως μπορούν δυο άνθρωποι να χάνουν θερμίδες και βάρος χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούν από τον καναπέ ή από το κρεβάτι τους. Χρησιμοποιώντας τον καναπέ ή το κρεβάτι ως το χρησιμότερο εργαλείο γυμναστικής και θερμιδοεξόντωσης.

Πως;

Τηρώντας σαφώς ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα όπως έχουμε πει και σε άλλα μας άρθρα και... προκαλώντας ο ένας τον άλλο για περισσότερες ρομαντικές και ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ τους. Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού, οι ''Βαλεντίνιες στιγμές'' βοηθούν απίστευτα στην απώλεια βάρους αρκεί αυτές να γίνονται όσο πιο συχνά, ακόμη και σε καθημερινή βάση.


Τα οφέλη περισσότερα!

Δεν είναι μόνο ότι οι ''Βαλεντίνιες στιγμές'' βοηθούν ώστε ένα ζευγάρι να χάσει τα περιττά του κιλά αλλά αυξάνουν σημαντικά και τον μεταβολισμό. Μετράει σαν γυμναστική επιτυγχάνοντας σημαντική απώλεια βάρους κινητοποιώντας ολόκληρο το μυϊκό σύστημα ενώ πολλά είναι τα οφέλη για την λειτουργία της καρδιάς και τους πνεύμονες. Επιτυγχάνεται επίσης πολύ καλή οξυγόνωση των ιστών, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος χαλαρώνοντάς μας, κάνοντας το άγχος και τη θλίψη να ''πηγαίνουν περίπατο''. Λέει ακόμα ότι οι... ''Βαλεντίνιες στιγμές'' σε ένα ζευγάρι όταν αυτές είναι πολύ συχνές, χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο και φρεσκάδα στο δέρμα, συμβάλουν στον έλεγχο της όρεξης και του σωματικού βάρους και τέλος υποστηρίζει ότι ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Συμπέρασμα:

Εάν είστε ''του κρεβατιού'' πολύ καλά κάνετε! 
Εκμεταλλευτείτε το χάνοντας τα περιττά σας κιλά πάνω σε αυτό με τις ''ευλογίες'' του αγίου Βαλεντίνου – Αμήν!



Κλείνουμε με μια ξεχωριστή φωτογραφία που εικονίζει ένα ζευγάρι που μάλλον... το παράκανε λιγάκι.





Εικόνες από τη μηχανή αναζήτησης της Google     


Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: