Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Τηλεόραση: Μια πολύ χρήσιμη συσκευή

 Τελικά είναι μεγάλο ψέμα ότι η τηλεόραση είναι ένα κακό εργαλείο της εποχής μας. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ετοιμάσαμε, με δυο απλές και έξυπνες κινήσεις, μπορείτε να κάνετε αυτή την κακή κατά πολλούς συσκευή να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι σας ή τον κήπο σας. Ιδέες αν έχει κανείς μπορεί να φτιάξει πολλά.

Όπως βλέπουμε στην πρώτη εικόνα επάνω, μπορούμε να βγάλουμε το περιεχόμενο της τηλεόρασης από μέσα και να κρατήσουμε μόνο τα καλώδια που έχουν μέσα χαλκό, τον οποίο θα χρειαστούμε για τα φυτά που βάζουμε στις γλάστρες μας. Ύστερα το κουτί της τηλεόρασης μπορούμε να το διαμορφώσουμε σε ένα πολύ ωραίο ενυδρείο με ψάρια εκλεκτά της αρεσκείας μας με παράξενα ντεκόρ και δεν συμμαζεύεται.


Ένας άλλος τρόπος αξιοποίησης είναι να ρίξετε μέσα στο κουτί της τηλεόρασης χώμα και κοπριά και να φυτέψετε μέσα σε αυτό λουλούδια ή ακόμη και λαχανικά. Καθώς ο καιρός θα περνά θα βλέπετε στην οθόνη τις ρίζες των φυτών που φυτέψατε και θα ανακαλύπτετε τον παράξενο κόσμο των ριζών.Μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε την κακή τηλεόραση σε ένα πολύ χρήσιμο μπαούλο μέσα στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύετε ό,τι εσείς θέλετε και με τη βοήθεια της οθόνης να έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να εντοπίζετε τί περιέχει μέσα στο μπαούλο.

Έτσι λοιπόν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η καταστροφολογία δεν βγάζει πουθενά. Έχουμε κουραστεί να ακούμε δεξιά κι αριστερά ότι η τηλεόραση κάνει κακό, κλείστε την τηλεόραση, πετάξτε την τηλεόραση και άλλα τέτοια.

Όχι, δεν φταίει η τηλεόραση, η χρήση φταίει. Μόλις ανακαλύψουμε ότι οι ''φιγούρες'' που προβάλλονται εκεί μέσα προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, την πατρίδα μας, το πιστεύω μας, ασεβούν με τα λόγια και τις σκηνές τους κατά των παιδιών, τότε η τηλεόραση όπως είδαμε και πιο πάνω, μπορεί πραγματικά να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι.

Ακόμη και εργαλειοθήκη!!!

Ψάξτε το!
___________________________________________________________

Διαβάστε επίσης:Δεν υπάρχουν σχόλια: