ειδικά την ώρα που πεινάς είναι πολύ βασανιστικό για σένα να πρέπει
να καθαρίζεις τα αγκάθια.
Βρήκες τον άνθρωπό σου! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα!
Ενώ μου αρέσουν πολύ τα θαλασσινά, κάνω επιδρομές σε όσα
δεν έχουν αγκάθια όπως καλαμάρια, σουπιές, γαρίδες, χταπόδια κτλ.
Έλα όμως που η κατανάλωση ψαριών είναι ακόμα πιο ωφέλιμη
στην υγεία και κυρίως η κατανάλωση της Σαρδέλας. Αυτό το μικρό
ψάρι με τις μεγάλες ιδιότητες. Το ψάρι του ''φτωχού'' που είναι
πλούσιο σε θρεπτικές αξίες! Πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα,
βιταμίνη D και Β12 όπως επίσης και σε πρωτεΐνες με πολύ χαμηλό
ποσοστό επιμόλυνσης από υδράργυρο!
Και τι πρέπει να γίνει όμως που δεν έχουμε τη υπομονή κατά την ώρα
του φαγητού να ασχολούμαστε με τα αγκάθια;
ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΕΤΑΡΟΥΜΕ!!!
Ναι αγαπητοί φίλοι, υπάρχει αυτή η πολύ απλή λύση!
Φιλετάρουμε εξ΄αρχής τη σαρδέλα κι έτσι έχουμε στο πιάτο μας
ένα ψάρι ωφέλιμο για την υγεία μας χωρίς αγκάθια, έτοιμο για
κατανάλωση και πολύ νόστιμο!
ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Αν σιχαίνεσαι τα εντόσθια και γενικότερα τη διαδικασία, μην το κάνεις
θέμα. Μη το συζητάς ούτε με τον εαυτό σου. Εγώ για παράδειγμα,
μέχρι να αφαιρέσω τα εντόσθια κάνω ότι δεν βλέπω. Μόλις αφαιρεθούν
τα εντόσθια ύστερα έχεις μπροστά σου ένα πεντακάθαρο ψαράκι που
το μόνο που χρειάζεται είναι τη δική σου φροντίδα!
Ετοιμάσαμε ένα αυθόρμητο βίντεο με την Ευδοκία και σκεφτήκαμε
να το μοιραστούμε μαζί σας, για να δείτε κι εσείς πόσο εύκολο είναι
να φιλετάρουμε τις σαρδέλες που αγοράσαμε. Στην αρχή ίσως σας
φανεί βουνό, και ίσως στην πρώτη προσπάθεια να μην τα πάτε και
τόσο καλά. Στην τρίτη σαρδέλα όμως σας υπόσχομαι ότι θα είστε
ένας επαγγελματίας Φιλετάρχης! (Τι λέξη έφτιαξα πάλι) :-)
Ελπίζουμε το βίντεο να σας βοηθήσει και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Αλατάκι, πιπεράκι, λεμονάκι καλό ψήσιμο και...
!!!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου