Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Where is this place? Gia sou Hellas!


Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας ένα υπέροχο άρθρο μιας καλής μας φίλης, που δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν σας λέγαμε ότι το άρθρο αυτό κάνει το γύρω του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Μια εργασία βγαλμένη από πολύ μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, τη χώρα του φωτός και των μοναδικών τοπίων της που συγκεντρώνει στο έδαφός της όλα τα τοπία του κόσμου. Αυτό ακριβώς τονίζει και η Άννυ στο άρθρο της, και το κάνει με τρόπο απλό και εντυπωσιακό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η Άννυ είναι διαχειρίστρια της σελίδας e-fungus με πλούσια θεματολογία την οποία όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί πατώντας εδώ: e-fungus

Anny Lignou

Heaven on Earth truly exists, and it is in  Hellas, which is the correct name ofGreece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles,lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great !
Here are only a few of the thousands of photos(*from the Hellenic word “photografia”) that we could show you if we had enough space! 
Hellas means the place of light! And thats why:

Της Άννυς Λιγνού

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.


Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:














































1 σχόλιο:

Μάρσι είπε...

Χαίρομαι που αποκαλεί την χώρα μας με το αυθεντικό όνομά της κι όχι με το "Greece" που μας έδωσαν οι "βάρβαροι"!