Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΑΓΡΙΝΙΟΥΣε ένα ταξίδι ''αστραπή'' που έπρεπε να πραγματοποιήσω πρόσφατα με προορισμό τη Βόνιτσα, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω για πρώτη φορά τις νέες εγκαταστάσεις των ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ στην πόλη του Αγρινίου. Συνήθως ταξιδεύω μέσω του αυτοκινητόδρομου της Ιονίας οδού, ο οποίος περνά έξω από το Αγρίνιο κι έτσι δεν είχα ποτέ την τύχη να δω από κοντά τα ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ στο Αγρίνιο. 

 Φωτό: Το νησί της Κουκουμίτσας / Βόνιτσα
 Φεύγοντας από Βόνιτσα με το νυχτερινό λεωφορείο
με προορισμό την Αθήνα.

 Φωτό: Μέσα από το λεωφορείο.

 Φωτό: Από την περίβολο των ΚΤΕΛ

Στάση στα ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Εδώ, γίνεται η ανταπόκριση με το λεωφορείο της γραμμής για Αθήνα. Αυτή είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία με τις ανταποκρίσεις από Βόνιτσα για Αθήνα που ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να αναφέρουμε κάποια άλλη στιγμή.


 Περιμένοντας 45'' λεπτά  το λεωφορείο για Αθήνα, βρήκα την ευκαιρία να δω και να θαυμάσω από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις και να τραβήξω όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες. Αρχικά ξεκίνησα να φωτογραφίζω την περίβολο των εγκαταστάσεων. Ένα όμορφο εκκλησάκι βρίσκεται εκεί που εκείνο το βράδυ είχα και την τύχη να το φωτογραφίσω με πανσέληνο 
Οργανωμένες θέσεις στάθμευσης λεωφορείων.


Ηλεκτρονικός πίνακας ανακοινώσεων.
Σε οθόνες αναγράφονται τα δρομολόγια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα. Στις 20.30 αναχωρεί το λεωφορείο που φέρει τον αριθμό 136 για Αθήνα. Δείτε το παράδειγμα στις εικόνες. Στον εσωτερικό χώρο του πρακτορείου, υπάρχει μια μινιατούρα που σου επιτρέπει να δεις πανοραμικά ολόκληρο το έργο! Σκέφτηκα να εστιάσω σε μερικά από τα σημεία και να τα φωτογραφήσω σαν να ήταν ''ζωντανές'' φωτογραφίες.

Χώροι στάθμευσης για τα λεωφορεία και για τα αυτοκίνητα.
Περιβάλλων χώρος.

Επιβάτες ετοιμάζονται για επιβίβαση σε ένα από τα 
λεωφορεία του σταθμού.

Σκάλες και ειδικός ηλεκτρικός μηχανισμός για τις αποσκευές. Κυλικεία και αυτόματα μηχανήματα εξυπηρετούν το κοινό.

Αναμνηστική φωτογραφία από τη θεμελίωση του σταθμού, βρίσκεται αναρτημένη πάνω από τη μακέτα.

Και ύστερα, το ταξίδι της επιστροφής 
ξανά για την Πρωτεύουσα.

Φωτό: Μέσα από το λεωφορείο. ΤΑ ΝΕΑ ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: